Kinderen

Je kunt meer dan je denkt

Je kunt meer dan je denkt

Voel jij je al een tijdje verdrietig, boos of bang? Ben je verlegen, slaap je slecht, word je gepest. Misschien zit er wel iets anders dwars, maar durf je het niet te zeggen. Of wil je juist ergens beter in worden? Of wil je iets overwinnen?

Het is soms ook niet makkelijk om voor jezelf op te komen, om vrolijk te blijven, om je boosheid te uiten of verdrietig te zijn. Het kan heel lastig zijn om vriendjes te maken, om vertrouwen te hebben, je te concentreren in de klas.

Je bent echt niet de enige en het is belangrijk dat je niet blijft piekeren over wat je dwars zit. Vertel het in ieder geval tegen je ouders.

Happiness is er voor kinderen

Kinderpraktijk Happiness is er voor kinderen. Samen gaan we op zoek naar een oplossing. Eigenlijk ga je zelf op zoek naar een oplossing en ik begeleid je daarbij.

Ik laat je zien dat je meer kunt dan je denkt. Als je bij mij langskomt dan kunnen we gaan praten, spelen, knutselen, schilderen, bewegen of juist ontspannen, naar verhalen luisteren, net waar jij zin in hebt. Je komt bij mij tot je zelf weer verder kunt en je weer lekker in je vel zit. Meestal is dat na zo’n 10 à 15 keer.

Tot snel,
Groetjes Irene